Tonhalkrém

Recept Tonhalkrém
KÜLDÖTT KÉPEK

A tonhalkrém ideális választás gyors vacsorának, tartalmas reggelinek. A hozzávalókat gyorsan elkeverjük, és kész is. Ami a legtovább tart, az a tojás keményre főtése.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

70 gvaj
1 konzervtonhal (120 - 170 g)
1 kv. kanálmustár
2 ev. kanálmajonéz
3 ev. kanálketchup
csipet só
1/2 kv. kanálőrölt bors
1 dbvöröshagyma
4 dbtojás
1 csokorpetrezselyem

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A vajat eldolgozzuk, krémessé keverjük. Hozzáadjuk a tonhalat, az olajjal vagy saját levével együtt, alaposan kikeverjük.
  2. Hozzáadjuk a mustárt, a majonézt, a ketchupot, sózzuk és borsozzuk.
  3. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, ezt is belekeverjük.
  4. A tojást keményre főzzük, felkockázzuk, a petrezselyemzöldet aprítjuk. Ezeket is hozzáadjuk.
  5. Friss kenyérrel tálaljuk.

Forrás: Coolinarika

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás