Tonhalkrémmel töltött tojás

Recept Tonhalkrémmel töltött tojás
KÜLDÖTT KÉPEK

A tonhalkrémmel töltött tojás fantasztikus előétel. Legyen szó húsvétról vagy éppen vendégváró partiról, biztos lenyűgözzük vele a vendégeket. Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

6 dbtojás
200 gtonhalkonzerv
50 gkrémsajt
50 golívabogyó
bors
saláta
petrezselyem
retek

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojást keményre főzzük. Héját eltávolítjuk, félbe vágjuk és a sárgáját tálba tesszük.
  2. A tojássárgához hozzáadjuk tonhalat (a levét vagy olajat előtte leöntjük), as sajtot, sózzuk és borsozzuk, majd kézi robotgéppel krémesre dolgozzuk.
  3. A salátát tálra vagy tányérra tesszük. Rátesszük a félbe vágott tojásfehérjét. A krémet zsákba töltjük, a zsákra ráhúzzuk a megfelelő díszítő fejet, majd megtöltjük a krémmel a tojásfehérjét.
  4. A tetejét olívabogyóval, szeletelt zöldséggel díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás