Túrókrém újhagymával

Recept Túrókrém újhagymával
KÜLDÖTT KÉPEK

A túró és az újhagyma találkozása rossz már nem lehet. Főleg akkor, ha az éppen reggelire vagy vacsorára egy szelet friss, ropogós kenyérre, bagettre vagy cipóra kerül. Én úgy szeretem, ha lágy, krémes a krém. A túró minőségétől is függ, de néha egy kanálnyi vajat és krémsajtot is adok hozzá, majd alaposan eldolgozok. A túrókrém újhagymával pompás, és főleg nagyon gyorsan elkészül. Lehűtve az igazi!

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:
túró
őrölt édes fűszerpaprika
újhagyma
bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A túrót egy tálba tesszük. Ha jónak látjuk, egy evőkanál vajat is adhatunk hozzá, és jó alaposan eldolgozzuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát (a zöld szárát is).
  3. Sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával is ízesítjük.
  4. Alaposan eldolgozzuk, minél simább a krém, annál jobb. Ha kell, akkor egy kevés natúr krémsajttal is változtathatunk az állagán.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás