Túrókrém újhagymával

A túró és az újhagyma találkozása rossz már nem lehet. Főleg akkor, ha az éppen reggelire vagy vacsorára egy szelet friss, ropogós kenyérre, bagettre vagy cipóra kerül. Én úgy szeretem, ha lágy, krémes a krém. A túró minőségétől is függ, de néha egy kanálnyi vajat és krémsajtot is adok hozzá, majd alaposan eldolgozok. A túrókrém újhagymával pompás, és főleg nagyon gyorsan elkészül. Lehűtve az igazi!

Hozzáadta:, 23.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek
Előkészítési idő:
Recept Túrókrém újhagymával

Hozzávalók

Szükségünk lesz:
túró
őrölt édes fűszerpaprika
újhagyma
bors

Elkészítés menete

  1. A túrót egy tálba tesszük. Ha jónak látjuk, egy evőkanál vajat is adhatunk hozzá, és jó alaposan eldolgozzuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát (a zöld szárát is).
  3. Sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával is ízesítjük.
  4. Alaposan eldolgozzuk, minél simább a krém, annál jobb. Ha kell, akkor egy kevés natúr krémsajttal is változtathatunk az állagán.