Túrós csusza porcukrosan

Recept Túrós csusza porcukrosan
KÜLDÖTT KÉPEK

Itt a nagy kérdés: sósan vagy édesen. Mi az édes változatot szeretjük, de aki a sósért van oda, az a cukrot hagyja el és nyugodtan készítsen pirított szalonnát. Maga a recept végtelenül egyszerű: kell egy adag főtt tészta, a feltétnek pedig a többi hozzávaló: porcukor, tejföl és túró. A tésztára rátesszük a kívánt mennyiséget a feltétből, elkeverjük, elfogyasztjuk. Szerző: IvanK

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

250 gcsusza tészta
250 gtúró
100 gporcukor
1 kv. kanál
1 ev. kanálolaj
ízlés szerint tejföl

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Első körben előkészítjük a hozzávalókat. Aki sósan szereti, az kikészítheti a szalonnát is, amit apróra kell vágni és megpirítani.
  2. A tésztát enyhén sós, forró vízben puhára főzzük.
  3. A tésztát leszűrjük.
  4. Egy adag tésztát tányérra szedünk, rászórjuk a túrót, a tejfölt, ízlés szerint porcukorral is megszórjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás