TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Túrós csusza porcukrosan
Túrós csusza porcukrosan
Recept Túrós csusza porcukrosan
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Itt a nagy kérdés: sósan vagy édesen. Mi az édes változatot szeretjük, de aki a sósért van oda, az a cukrot hagyja el és nyugodtan készítsen pirított szalonnát. Maga a recept végtelenül egyszerű: kell egy adag főtt tészta, a feltétnek pedig a többi hozzávaló: porcukor, tejföl és túró. A tésztára rátesszük a kívánt mennyiséget a feltétből, elkeverjük, elfogyasztjuk. Szerző: IvanK

TopPetra TopPetra    ·   7.5.2020

Túrós csusza porcukrosan

Itt a nagy kérdés: sósan vagy édesen. Mi az édes változatot szeretjük, de aki a sósért van oda, az a cukrot hagyja el és nyugodtan készítsen pirított szalonnát. Maga a recept végtelenül egyszerű: kell egy adag főtt tészta, a feltétnek pedig a többi hozzávaló: porcukor, tejföl és túró. A tésztára rátesszük a kívánt mennyiséget a feltétből, elkeverjük, elfogyasztjuk. Szerző: IvanK

20 perc
Elkészítés
Alapanyagok
250 g
csusza tészta
250 g
túró
100 g
porcukor
1 kv. kanál
1 ev. kanál
olaj
ízlés szerint tejföl
Recept elkészítése
Nyomtatás
20 perc
Elkészítés
  1. Első körben előkészítjük a hozzávalókat. Aki sósan szereti, az kikészítheti a szalonnát is, amit apróra kell vágni és megpirítani.
  2. A tésztát enyhén sós, forró vízben puhára főzzük.
  3. A tésztát leszűrjük.
  4. Egy adag tésztát tányérra szedünk, rászórjuk a túrót, a tejfölt, ízlés szerint porcukorral is megszórjuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása