Itt a nagy kérdés: sósan vagy édesen. Mi az édes változatot szeretjük, de aki a sósért van oda, az a cukrot hagyja el és nyugodtan készítsen pirított szalonnát. Maga a recept végtelenül egyszerű: kell egy adag főtt tészta, a feltétnek pedig a többi hozzávaló: porcukor, tejföl és túró. A tésztára rátesszük a kívánt mennyiséget a feltétből, elkeverjük, elfogyasztjuk. Szerző: IvanK
Itt a nagy kérdés: sósan vagy édesen. Mi az édes változatot szeretjük, de aki a sósért van oda, az a cukrot hagyja el és nyugodtan készítsen pirított szalonnát. Maga a recept végtelenül egyszerű: kell egy adag főtt tészta, a feltétnek pedig a többi hozzávaló: porcukor, tejföl és túró. A tésztára rátesszük a kívánt mennyiséget a feltétből, elkeverjük, elfogyasztjuk. Szerző: IvanK
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak