Nálam megszokás, hogy a buktát mindig kétféle töltelékkel készítem. A klasszikus lekvár mellett most a túrós és mákos változatot készítettem el. A diós is nagyon népszerű, de a gyümölccsel töltött is nagy népszerűségnek örvend a család körében. A tésztába porélesztőt használtam, de nem vettem észre különbséget. Miután megsült, porcukorral meghintettem, és kész is volt a tálalásra.
Nálam megszokás, hogy a buktát mindig kétféle töltelékkel készítem. A klasszikus lekvár mellett most a túrós és mákos változatot készítettem el. A diós is nagyon népszerű, de a gyümölccsel töltött is nagy népszerűségnek örvend a család körében. A tésztába porélesztőt használtam, de nem vettem észre különbséget. Miután megsült, porcukorral meghintettem, és kész is volt a tálalásra.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül