Tészta: Minden hozzávalót eldolgozunk. A tészta hígabb, de ennek ilyennek kell lenni. Fél órát hűtőszekrényben pihentetjük, ezután könnyebben formázható. Előkészítjük a tepsit, olajjal kikenjük, rétesliszttel beszórjuk, majd rátesszük a tésztából formázott, kb. dió méretű golyókat.
Túrós réteg: Minden hozzávalót eldolgozunk, kivéve a tojásfehérjét – a tojásfehérjét először habbá verjük, majd ezt dolgozzuk bele. A kapott túrós tölteléket kanalazzuk rá a golyókra. 180 okon kb. 50 percig sütjük.
A tejfölt a cukorral és 1 csomag fahéjas cukorral elkeverjük. A süti tetejére rákenjük a tejfölös réteget, a tetejét pedig a maradék 1 csomag fahéjas cukorral szórjuk meg. Hűtőszekrénybe tesszük, amikor már jó hideg, kockára vágva tálaljuk.