Ez a recept szerintem legalább 50 éves. Már kiskoromban is nagyon sokat készítette nagymamám, és szerencsére anyukám és én is megtanultuk az elkészítését. Az alapja a klasszikus, puha kelt tészta, amit megtöltünk az édes túrós töltelékkel. Én mazsolát is tettem bele, de ez elhagyható, esetleg még rummal is feldobható – ízlés dolga. A megsült finom táskákat még porcukorral lehet megszórni, és kész is a tálalásra. Szerző: Mineralka
Ez a recept szerintem legalább 50 éves. Már kiskoromban is nagyon sokat készítette nagymamám, és szerencsére anyukám és én is megtanultuk az elkészítését. Az alapja a klasszikus, puha kelt tészta, amit megtöltünk az édes túrós töltelékkel. Én mazsolát is tettem bele, de ez elhagyható, esetleg még rummal is feldobható – ízlés dolga. A megsült finom táskákat még porcukorral lehet megszórni, és kész is a tálalásra. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak