Amikor éppen kerülöm a lisztet, de nem akarok lemondani az édességről, akkor elég gyakran készítem el ezt a fantasztikus túrótortát liszt és sütés nélkül. A korpuszt datolya és dió keveréke adja, amire egy réteg finom túrós töltelék, majd egy jó adag erdei gyümölcs is kerül. Kihűtve tálalom, és meg kell mondjam , pompás finomság. Egy kicsit eltér a megszokottól, de egészségesebb, mint bármelyik torta, és az elkészítése is egyszerűbb. Igaz, a sütemény legalább másfél órát tölt a hűtőszekrényben, de megéri kivárni.
Amikor éppen kerülöm a lisztet, de nem akarok lemondani az édességről, akkor elég gyakran készítem el ezt a fantasztikus túrótortát liszt és sütés nélkül. A korpuszt datolya és dió keveréke adja, amire egy réteg finom túrós töltelék, majd egy jó adag erdei gyümölcs is kerül. Kihűtve tálalom, és meg kell mondjam , pompás finomság. Egy kicsit eltér a megszokottól, de egészségesebb, mint bármelyik torta, és az elkészítése is egyszerűbb. Igaz, a sütemény legalább másfél órát tölt a hűtőszekrényben, de megéri kivárni.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak