TopReceptek.hu Saláták Öntetek és dresszingek Tzatziki mártás salátához, húsokhoz
Tzatziki mártás salátához, húsokhoz
Recept Tzatziki mártás salátához, húsokhoz
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   5.12.2020

Tzatziki mártás salátához, húsokhoz

Finom, frissítő dresszing salátákhoz, húsokhoz, grillezett zöldségekhez. A jó minőségű joghurttól igazán csodás lesz! Szerző: Triniti

15 perc
Elkészítés
Alapanyagok

Szükségünk lesz:

2 db
kígyóuborka
4 gerezd
fokhagyma
500 g
natúr joghurt
2 ev. kanál
olívaolaj
1 ev. kanál
borecet, világos
20 g
friss kapor
bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Az uborkát megmossuk, majd kis lyukú reszelőn lereszeljük. Én nem hámoztam meg előtte, de meg is lehet, ízlés dolga.
  2. A reszelt borka levét kinyomkodjuk, a felesleges levet leöntjük.
  3. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott kaprot, a joghurtot, olajat és borecetet, sózzuk és borsozzuk, elkeverjük.
  4. Kihűtjük, tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása