Tzatziki mártás salátához, húsokhoz

Recept Tzatziki mártás salátához, húsokhoz
KÜLDÖTT KÉPEK

Finom, frissítő dresszing salátákhoz, húsokhoz, grillezett zöldségekhez. A jó minőségű joghurttól igazán csodás lesz! Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

2 dbkígyóuborka
4 gerezdfokhagyma
500 gnatúr joghurt
2 ev. kanálolívaolaj
1 ev. kanálborecet, világos
20 gfriss kapor
bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az uborkát megmossuk, majd kis lyukú reszelőn lereszeljük. Én nem hámoztam meg előtte, de meg is lehet, ízlés dolga.
  2. A reszelt borka levét kinyomkodjuk, a felesleges levet leöntjük.
  3. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott kaprot, a joghurtot, olajat és borecetet, sózzuk és borsozzuk, elkeverjük.
  4. Kihűtjük, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás