A csemegeuborka szezonjában bizony a befőzés sok esetben elkerülhetetlen, de szerintem megállapodhatunk abban, hogy megéri a fáradozást! Nemcsak csemegeuborkát rakok el télire, hanem a számomra annyira kedves uborkasalátát is. Mindenki másképp szereti, én az uborkát szeletelés helyett lereszelem, és ezt keverem el a hagymával, fokhagymával, ecettel, kaporral, cukorral, sóval és borssal. A receptben megadott mennyiségek irányadók, érdemes kóstolgatni, saját ízvilágnak megfelelően ízesíteni. Szerző: Triniti
A csemegeuborka szezonjában bizony a befőzés sok esetben elkerülhetetlen, de szerintem megállapodhatunk abban, hogy megéri a fáradozást! Nemcsak csemegeuborkát rakok el télire, hanem a számomra annyira kedves uborkasalátát is. Mindenki másképp szereti, én az uborkát szeletelés helyett lereszelem, és ezt keverem el a hagymával, fokhagymával, ecettel, kaporral, cukorral, sóval és borssal. A receptben megadott mennyiségek irányadók, érdemes kóstolgatni, saját ízvilágnak megfelelően ízesíteni. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak