Az ünnepi BOLERO szelet egy igazi édes csoda, négy isteni rétegből. Az alapot a pihe-puha tészta képezi, erre kerül a frissítő túrós töltelék, a túrós töltelékre a meggyes réteg, amit az ellenállhatatlan párizsi krém koronáz meg, egy csipetnyi csokoládéval. Szerintem ezt a süteményt nem lehet nem szeretni. Aki esetleg nem szereti a meggyet, az nyugodtan helyettesítheti más kompóttal vagy gyümölccsel, és elkészítheti saját szája íze szerint.
Az ünnepi BOLERO szelet egy igazi édes csoda, négy isteni rétegből. Az alapot a pihe-puha tészta képezi, erre kerül a frissítő túrós töltelék, a túrós töltelékre a meggyes réteg, amit az ellenállhatatlan párizsi krém koronáz meg, egy csipetnyi csokoládéval. Szerintem ezt a süteményt nem lehet nem szeretni. Aki esetleg nem szereti a meggyet, az nyugodtan helyettesítheti más kompóttal vagy gyümölccsel, és elkészítheti saját szája íze szerint.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak