Az ünnepi karácsonyi réteges sütemény kelt tésztából igazán méltó az ünnepekhez. A karácsony két kiváló ízvilágát, a diót és mákot rejti magában, puha tésztalapok közt, mindezt megbolondítva egy réteg mazsolás túróval, valamint szilvalekvárral. Én szeretem házi kelt tésztából készíteni, szívesen készítem. Ha azonban nincs sok idő az előkészületekre, úgy ez a fogás akár leveles tésztából is elkészülhet.
Az ünnepi karácsonyi réteges sütemény kelt tésztából igazán méltó az ünnepekhez. A karácsony két kiváló ízvilágát, a diót és mákot rejti magában, puha tésztalapok közt, mindezt megbolondítva egy réteg mazsolás túróval, valamint szilvalekvárral. Én szeretem házi kelt tésztából készíteni, szívesen készítem. Ha azonban nincs sok idő az előkészületekre, úgy ez a fogás akár leveles tésztából is elkészülhet.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Simonaszolnokinak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak