Az ünnepi korongok rumos vajjal kis, falatnyi édes falatok, különböző tölteékkel, és közvetlenül a sütés után finom rumos vajjal megkenve. A meleg korongok magukba szívták a rumos vajat és finoman puhák maradtak. A korongokat a sütés után kristálycukor és vaníliacukor keverékébe forgattam. Ügyeltem arra, hogy a korongok ne legyenek túl melegek, és így a cukor sem olvadt rá. Tudom, hogy a sütemény elkészítése időigényes, de pompás eleme lehet akár a vasárnapi ünnepi asztalnak.
Az ünnepi korongok rumos vajjal kis, falatnyi édes falatok, különböző tölteékkel, és közvetlenül a sütés után finom rumos vajjal megkenve. A meleg korongok magukba szívták a rumos vajat és finoman puhák maradtak. A korongokat a sütés után kristálycukor és vaníliacukor keverékébe forgattam. Ügyeltem arra, hogy a korongok ne legyenek túl melegek, és így a cukor sem olvadt rá. Tudom, hogy a sütemény elkészítése időigényes, de pompás eleme lehet akár a vasárnapi ünnepi asztalnak.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak