Ütős ötlet kenyér helyett – töltött kínai kel

Recept Ütős ötlet kenyér helyett – töltött kínai kel
KÜLDÖTT KÉPEK

A szendvicsek nagyon jó választás vacsorára és ünnepekre is, de néha nem árt a változatosság. Ez a töltött kínai kel erre példa. Érdemes kipróbálni, a töltelék pedig lehet nagyon sok minden, csak rajtunk múlik. Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

1 fejkínai kel
3 db paprika (színes, pl. zöld, sárga, piros)
250 gkrémsajt
Ízlés szerint majonéz, fűszerek

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kínai kelt megmossuk, megszárítjuk. Óvatosan kinyitjuk, úgy, hogy lehetőség szerint a levelek ne törjenek el.
  2. A paprikát felkockázzuk, elkeverjük a krémsajttal. Ízlés szerint fűszerezzük. Ha túl tömény, akkor 1-2 evőkanál majonézzel lágyíthatjuk.
  3. A kapott paprikás tölteléket a levelek közé tesszük. A levelek végét egy madzaggal összekötjük, majd így helyezzük a hűtőbe pár órára. Miután már jól lehűlt, éles késsel felszeleteljük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás