Számos dolog van, amiért szeretem a vagdosott túrós kalácsot. Az egyik nagy előnye, hogy szerintem fantasztikusan néz ki. A másik, hogy mivel a tésztája „semleges”, se nem sós, se nem édes, a tölteléket úgy alakítjuk, ahogy csak akarjuk. Ha semleges ízvilágot szeretjük, akkor a túrót csak egy picit kell sózni, ha viszont az édesebbet kedveljük, akkor jöhet a vaníliacukor, cukor és akár a mazsola is. Szerző: Petra
Számos dolog van, amiért szeretem a vagdosott túrós kalácsot. Az egyik nagy előnye, hogy szerintem fantasztikusan néz ki. A másik, hogy mivel a tésztája „semleges”, se nem sós, se nem édes, a tölteléket úgy alakítjuk, ahogy csak akarjuk. Ha semleges ízvilágot szeretjük, akkor a túrót csak egy picit kell sózni, ha viszont az édesebbet kedveljük, akkor jöhet a vaníliacukor, cukor és akár a mazsola is. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak