Az egyik nagy kedvencem a vajas csirke, vagy ahogy tesóm nevezi, a vajon sült csirke. Igazából nem kell hozzá nagy varázslat: csirke, finom fűszerek, vaj, na meg egy kis türelem, amíg a csirke megsül. Az első fél órában csak sülni hagyom, a második fél óra előtt ráteszem a vajat, a harmadik fél óra előtt pedig meglocsolom a lével. Tökéletesen puha és szaftos marad a hús! Szerző: Karambola
Az egyik nagy kedvencem a vajas csirke, vagy ahogy tesóm nevezi, a vajon sült csirke. Igazából nem kell hozzá nagy varázslat: csirke, finom fűszerek, vaj, na meg egy kis türelem, amíg a csirke megsül. Az első fél órában csak sülni hagyom, a második fél óra előtt ráteszem a vajat, a harmadik fél óra előtt pedig meglocsolom a lével. Tökéletesen puha és szaftos marad a hús! Szerző: Karambola
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak