Vaníliás linzer pudingporból

Recept Vaníliás linzer pudingporból
KÜLDÖTT KÉPEK

Vanília ízű pudingpornak köszönhető, hogy annyira ropogós, mégis lágy a linzer. A formákat lekvárral is összetapaszthatjuk. Szerző: Mineralka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

300 grétesliszt
2 dbtojás
150 gporcukor
4 csomagvanília ízű pudingpor
175 gmargarin
1/4 csomagsütőpor

Töltelék:

Ízlés szerintlekvár

Díszítéshez:

Szükség szerintcsokoládé
Szükség szerintehető díszek

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tésztát klasszikus módon elkészítjük: a hozzávalókat elkeverjük, golyó alakúra formázzuk, fóliába csomagoljuk, legalább egy órára hűtőszerkénybe tesszük.
  2. Miután lehűlt, kinyújtjuk, a formákat kiszaggatjuk.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, 175 fokon 8 percig sütjük.
  4. Két formát lekvárral tapasztunk össze, ízlés szerint díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás