Vegán budha bowl

Recept Vegán budha bowl
KÜLDÖTT KÉPEK

Itt az ideje az ízek mellett színt is vinni az étkezésekbe. Egy ilyen csodás tállal öröm meglepni a családot. Sok-sok zöldség, na meg az elengedhetetlen szósz.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

főtt bulgur
avokádó
marinált tofu
uborka
cherry paradicsom
kukorica
salátalevél
retek

Öntet:

2 evőkanálmogyoróvaj
2 evőkanálszójaszósz
2 evőkanálcitromlé
1 evőkanálrizsszirup
kevésvíz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A bulgurt sós vízben puhára főzzük, a tofut leporítjuk.
  2. A bulgurt tálba tessük, hozzáadjuk az aprított tofut és az aprított zöldséget. Az öntettel meglocsoljuk.
  3. Az öntethez a mogyoróvajat, szójaszószt, citrom levét elkeverjük, kevés vízzel hígíthatjuk, majd az ízesítést rizssziruppal fejezzük be. Na nincs rizsszirup, akkor nádcukorral is helyettesíthetjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás