Az ázsiai konyha nagyon különleges, a tavaszi tekercs pedig ezt erősíti. A ropogós zöldség, rizstészta nudli és a további fűszerek, finomságok varázsolják igazán különlegessé és finommá.
Az ázsiai konyha nagyon különleges, a tavaszi tekercs pedig ezt erősíti. A ropogós zöldség, rizstészta nudli és a további fűszerek, finomságok varázsolják igazán különlegessé és finommá.
Minden tekercs más, tájegységenként eltérnek az ízek és hozzávalók. Sokan babcsírát is adnak is tekercshez. Ami viszont nem hiányozhat, az a koriander és gomba. A legfontosabb alapanyag pedig egyértelműen a rizstészta papír. Ez az a vékony tésztalap, ami nedvesség hatására megpuhul és tökéletes „csomagolóanyaggá” válik. A nedvesség lehet víz, sör, tojás, vagy ezek szabad keveréke is.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak