TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Villámgyors húsos ragu – kellően pikáns, csípős
Villámgyors húsos ragu – kellően pikáns, csípős
Recept Villámgyors húsos ragu – kellően pikáns, csípős
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   16.4.2023

Villámgyors húsos ragu – kellően pikáns, csípős

Aki szereti a csípős ételeket, az imádni fogja ezt a receptet. Finom húsos ragu, amiből nem hiányozhat a csípős íz.

25 perc
Elkészítés
60 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
500 g
hús (sertéscomb, lapocka)
3 db
hegyes csípős paprika
3 gerezd
fokhagyma
2 evőkanál
kecsap
2 evőkanál
olaj
1 evőkanál
worchester szósz
ízlés szerint
fűszerpaprika
ízlés szerint
só és bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A húst vékony csíkokra vágjuk, kevés forró olajon leporítjuk.
  2. Amikor már a hús kifehéredett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, karikára vagy kockára vágott csípős paprikát. Fűszerpaprikával megszórjuk, sózzuk és borsozzuk, worchester szósszal meglocsoljuk.
  3. Vízzel lefedjük, elkezdjük párolni.
  4. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a kecsapot, majd ezzel is pár percig főzzük.
  5. A köret választása már csak rajtunk múlik. Nagyon finom főtt vagy sült krumplival, de kenyérrel is szervírozhatjuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása