Az egyszerű, mégis nagyszerű tészták méltó részesei lehetnek a változatos konyhának. Ezekért a receptekért főleg akkor vagyok hálás, mikor túlóráznom kell, viszont otthon meleg ételt kéne varázsolni az asztalra. A Spaghetti aglio olio e peperoncino egy amolyan „kompromisszum” köztem és a család közt: nem hús, mégis tartalmas és gyorsan elkészülő fogás. Én is jól járok, mert nem kell órákat a konyhában töltenem, és ők is jól járnak, mert finom étellel telik meg a pocak. Ha van fűszerkeverékünk, még könnyebb a helyzet, de csípős paprika, fokhagyma és fokhagyma keverékéből is gyorsan elkészül a szósz. A parmezán pedig már csak hab a tortán.
Az egyszerű, mégis nagyszerű tészták méltó részesei lehetnek a változatos konyhának. Ezekért a receptekért főleg akkor vagyok hálás, mikor túlóráznom kell, viszont otthon meleg ételt kéne varázsolni az asztalra. A Spaghetti aglio olio e peperoncino egy amolyan „kompromisszum” köztem és a család közt: nem hús, mégis tartalmas és gyorsan elkészülő fogás. Én is jól járok, mert nem kell órákat a konyhában töltenem, és ők is jól járnak, mert finom étellel telik meg a pocak. Ha van fűszerkeverékünk, még könnyebb a helyzet, de csípős paprika, fokhagyma és fokhagyma keverékéből is gyorsan elkészül a szósz. A parmezán pedig már csak hab a tortán.
*TIPP: ha nincs fűszerkeverék, akkor fokhagyma, petrezselyemzöld és csípős piros paprika keverékéből is el tudjuk készíteni az ételt: a vékony szeletekre vágott paprikát a zúzott fokhagymával megpirítjuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, és amikor már kész, levesszük a tűzről.
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak