Egyszerű, finom előétel, ami a vendégeket és a családot is leveszi a lábáról. A tészta elkészítésével kezdjük, az élesztőt felfuttatjuk, majd a tésztát szépen hagyjuk kelni. A lágy, levegős tésztát már csak ki kell nyújtani, feldarabolni, és a virsliket pedig ebbe a tésztába csomagoljuk. Hogy szép színe legyen, felvert tojással megkenjük, készre sütjük. Szerző: Jaja
Egyszerű, finom előétel, ami a vendégeket és a családot is leveszi a lábáról. A tészta elkészítésével kezdjük, az élesztőt felfuttatjuk, majd a tésztát szépen hagyjuk kelni. A lágy, levegős tésztát már csak ki kell nyújtani, feldarabolni, és a virsliket pedig ebbe a tésztába csomagoljuk. Hogy szép színe legyen, felvert tojással megkenjük, készre sütjük. Szerző: Jaja
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak