A zelleres szendvicskrém az a típusú krém, ami kenyérre, bagettre, kiflire, zsemlére, pirítósra feltétként is tökéletes, de rántott húsra is szoktam kenegetni amolyan szószként. Nem tudom, másnál ez mennyire megszokott, én viszont nagyon szeretem ezt a krémet és előszeretettel készítem. Az egyetlen, ami hőkezelést igényel ennél a receptnél, az a tojás. A hozzávalókat egész egyszerűen lereszeljük, elkeverjük, és kész.
A zelleres szendvicskrém az a típusú krém, ami kenyérre, bagettre, kiflire, zsemlére, pirítósra feltétként is tökéletes, de rántott húsra is szoktam kenegetni amolyan szószként. Nem tudom, másnál ez mennyire megszokott, én viszont nagyon szeretem ezt a krémet és előszeretettel készítem. Az egyetlen, ami hőkezelést igényel ennél a receptnél, az a tojás. A hozzávalókat egész egyszerűen lereszeljük, elkeverjük, és kész.
Forrás: Vaření a pečení s láskou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak