Zelleres szendvicskrém

Hozzáadta: Babu27, 23.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli, Sajtos krémekek, Zelleres krémek
KÜLDÖTT KÉPEK
A zelleres szendvicskrém az a típusú krém, ami kenyérre, bagettre, kiflire, zsemlére, pirítósra feltétként is tökéletes, de rántott húsra is szoktam kenegetni amolyan szószként. Nem tudom, másnál ez mennyire megszokott, én viszont nagyon szeretem ezt a krémet és előszeretettel készítem. Az egyetlen, ami hőkezelést igényel ennél a receptnél, az a tojás. A hozzávalókat egész egyszerűen lereszeljük, elkeverjük, és kész.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Babu27, 23.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli, Sajtos krémekek, Zelleres krémek
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
1 dbzeller (kisebb)
1 db sárgarépa
100 greszelni való sajt
1 dbtojás
szalámi
só
bors
kenővaj
250 mlnatúr joghurt
- A zellert, sárgarépát és sajtot lereszeljük.
- A tojást keményre főzzük, a fehérjét kockára vágjuk és hozzáadjuk a zelleres-répás-sajtos keverékhez.
- A kenővajat a joghurttal és a tojás sárgájával elkeverjük.
- A nedves hozzávalókat hozzáadjuk a zöldséges-sajtos keverékhez, alaposan elkeverjük.
Forrás: Vaření a pečení s láskou
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS