Zöldfűszeres-fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb

Hozzáadta: Viki78, 11.2.2017
Kategória: Húsételek, Csirkehús, Sült csirke, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
KÜLDÖTT KÉPEK
A pácolt húsokban azt szeretem, hogy miután elkészítettem a pácot és beletettem a kiválasztott húst, akkor már más dolgom nincs, mint bekapcsolni a sütőt és betenni a sütőbe. Minél tovább pácoljuk, annál jobban átjárják az ízek a húst, de a mostani zöldfűszeres-fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb mindössze fél órát volt ebben az isteni öntetben, az eredmény pedig fantasztikus lett. Amíg a hús pácolódott, megfőztem a burgonyát, és amíg a csirke sült, befejeztem a burgonyapürét és elkészítettem a salátát.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 11.2.2017
Kategória: Húsételek, Csirkehús, Sült csirke, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
1,3 kgcsirkecomb
400 mltejföl
1 dbcitrom leve
4 gerezdfokhagyma
1/2 kv. kanálszárított oregánó
2 ev. kanálnövényi olaj
só, bors
aprított petrezselyemzöld
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Kuřecí stehýnka marinovaná v zakysané smetaně, česneku a bylinkách.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kuracie stehná marinované v kyslej smotane, cesnaku a bylinkách.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch In saurer Sahne, Knoblauch und Kräutern marinierte Hähnchenkeulen an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS