A pácolt húsokban azt szeretem, hogy miután elkészítettem a pácot és beletettem a kiválasztott húst, akkor már más dolgom nincs, mint bekapcsolni a sütőt és betenni a sütőbe. Minél tovább pácoljuk, annál jobban átjárják az ízek a húst, de a mostani zöldfűszeres-fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb mindössze fél órát volt ebben az isteni öntetben, az eredmény pedig fantasztikus lett. Amíg a hús pácolódott, megfőztem a burgonyát, és amíg a csirke sült, befejeztem a burgonyapürét és elkészítettem a salátát.
A pácolt húsokban azt szeretem, hogy miután elkészítettem a pácot és beletettem a kiválasztott húst, akkor már más dolgom nincs, mint bekapcsolni a sütőt és betenni a sütőbe. Minél tovább pácoljuk, annál jobban átjárják az ízek a húst, de a mostani zöldfűszeres-fokhagymás tejfölben pácolt csirkecomb mindössze fél órát volt ebben az isteni öntetben, az eredmény pedig fantasztikus lett. Amíg a hús pácolódott, megfőztem a burgonyát, és amíg a csirke sült, befejeztem a burgonyapürét és elkészítettem a salátát.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak