A borongós, fázós, hideg estéken és napokon ez a pompás zöldségkrémleves is fel tudja melegíteni a testet és a lelket. Nagy előnye, hogy a maradék húslevest és a hűtőben rejlő zöldségeket is fel tudjuk használni. Ennél a változatnál a szárzeller adja az alapot, amit a répa, fehérrépa és karalábé dob fel. Ha valaki nem szereti a zellert vagy valamiért nem fogyaszthatja, akkor remek választás helyette a brokkoli. Bátran lehet fűszerezni, készíthetjük édesebbre (több répa), csípősebbre (bors, chilli)…
A borongós, fázós, hideg estéken és napokon ez a pompás zöldségkrémleves is fel tudja melegíteni a testet és a lelket. Nagy előnye, hogy a maradék húslevest és a hűtőben rejlő zöldségeket is fel tudjuk használni. Ennél a változatnál a szárzeller adja az alapot, amit a répa, fehérrépa és karalábé dob fel. Ha valaki nem szereti a zellert vagy valamiért nem fogyaszthatja, akkor remek választás helyette a brokkoli. Bátran lehet fűszerezni, készíthetjük édesebbre (több répa), csípősebbre (bors, chilli)…
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak