Hagymás rostélyos vagy bécsi rostélyos – nálunk ugyanazt takarja – a puha, ízletes marhaszeletet jó sok pirított hagymakarikával megpakolva. A kiklopfolt húst először ízesítjük (só és bors), lisztbe forgatjuk, hirtelen megpirítjuk, majd készre főzzük. A pontot az „i”-re a hagymakarika teszi fel, mit az olajba sütés előtt besóztam, hogy a felesleges nedvességet kihozza, majd paprikás lisztbe forgattam. Köretnek rizs, burgonyapüré, vagy sült krumpli dukál.
Hagymás rostélyos vagy bécsi rostélyos – nálunk ugyanazt takarja – a puha, ízletes marhaszeletet jó sok pirított hagymakarikával megpakolva. A kiklopfolt húst először ízesítjük (só és bors), lisztbe forgatjuk, hirtelen megpirítjuk, majd készre főzzük. A pontot az „i”-re a hagymakarika teszi fel, mit az olajba sütés előtt besóztam, hogy a felesleges nedvességet kihozza, majd paprikás lisztbe forgattam. Köretnek rizs, burgonyapüré, vagy sült krumpli dukál.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak