TopReceptek.hu Főétkezések Reggeli Túrós szendvicskrémek, amik a gyerekkort juttatják eszünkbe. 6 csodás íz.
Túrós szendvicskrémek, amik a gyerekkort juttatják eszünkbe. 6 csodás íz.
Recept Túrós szendvicskrémek, amik a gyerekkort juttatják eszünkbe. 6 csodás íz.
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   12.3.2023

Túrós szendvicskrémek, amik a gyerekkort juttatják eszünkbe. 6 csodás íz.

A túrós szendvicskrémek nagyon lágyak és finomak. A túró nagyon jó alapanyag, könnyű vele dolgozni, ráadásul nagyon egyszerűen lehet ízesíteni. Számos megoldás létezik a receptek világában, mi pedig kedvenceinket gyűjtöttük össze.

Sdílet na Facebooku

1. Túrókrém újhagymával

A túró és az újhagyma találkozása rossz már nem lehet. Főleg akkor, ha az éppen reggelire vagy vacsorára egy szelet friss, ropogós kenyérre, bagettre vagy cipóra kerül. Én úgy szeretem, ha lágy, krémes a krém. A túró minőségétől is függ, de néha egy kanálnyi vajat és krémsajtot is adok hozzá, majd alaposan eldolgozok. A túrókrém újhagymával pompás, és főleg nagyon gyorsan elkészül. Lehűtve az igazi!

A recept ITT található

Recept Túrókrém újhagymával

2. Túrókrém retekkel

Egyszerű és ízletes szendvicskrém, ideális gyors vacsora vagy reggeli. Nem kell hozzá sok előkészület, gyakorlatilag csak le kell reszelni a sajtot és a retket, majd az egészet jó alaposan elkeverni. A csokor retek szerencsére már minden nagyobb boltban kapható, és ahogy észrevettem, az ára sincs annyira elszállva. A retkek kis vagy nagy lyukú reszelőn is reszelhetjük, én szeretem, ha a darabok kicsit nagyobbak, és kicsit roppannak.

A recept ITT található

Recept Túrókrém retekkel

3. Túrós-tormás szendvicskrém

Gyors, egyszerű, egészséges. Ez mind jellemző a túrós-tormás szendvicskrémre. Friss péksüteménnyel, ropogós újhagymával az igazi.

A recept ITT található

Recept Túrós-tormás szendvicskrém

4. Túrós szendvicskrém újhagymával

Csak 5 alapanyag, és már kész is a tökéletes otthoni szendvicskrém. A túrót csak sóval, borssal, fűszerpaprikával és újhagymával ízesítettem. Ennyi kell hozzá, semmi több. Szerző: Triniti

A recept ITT található

Recept Túrós szendvicskrém újhagymával

5. Füstölt makrélás-túrós szendvicskrém

Már nagyon régen vásároltam füstölt makrélát. Legutóbb megláttam a bolt polcán, és rögtön eszembe jutott, ahogy gyerekkoromban a családdal körbe ültük és kézzel estünk neki. Anyukám persze a füstölt makrélából készült lágy krémmel is meg szokott minket lepni, amit aztán jó vastagon kentünk a házi kiflire. Ez a krém nagyjából 15 perc alatt elkészül. Szerző: Lacusin

A recept ITT található

Recept Füstölt makrélás-túrós szendvicskrém

6. Túrós-nyivás szendvicskrém

Az egyszerűségében a zsenialitás. A kékpenészes sajt szerelmeseinek ez a recept biztosan kedvez majd. Én a nivát részesítem előnyben, de gorgonzola vagy más fajta is nagyon jól áll ennek a szendvicskrémnek. Szerző: Nada I (Rebeka)

A recept ITT található

Recept Túrós-nyivás szendvicskrém

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása