Ismerjen meg minket

Több mint 6000 hiteles és kipróbált recept Csehországból és Szlovákiából

A legjobb kipróbált receptek. Kínálatunkban számos finomságot talál, az édességektől egészen a húsos fogásokig. Ha van saját receptje és fotója az ételről, küldje meg nekünk emailen keresztül admin@topreceptek.hu

Minden nap új szezonális receptek, a főzés igazi szórakozássá válik. Az oldal kezdő és azon haladó szakácsok számára is hasznos, akik fejlődni szeretnének a főzésben. A topreceptek weboldal 2020 óta működik, a közösségi hálóval együtt több mint félmillió kedvelővel. Közel 6000 recept található gyűjteményünkben. A receptek kategóriák szerint vannak felosztva. A weben a receptekre kedvelés szerint is rá lehet keresni az elmúlt héten, hónapban, vagy a teljes időszakra.

Miért regisztráljon?

A regisztrációnak köszönhetően kedvenc receptjeit szakácskönyvbe gyűjtheti, a mentett receptek alapján pedig már elkészítheti kedvenc fogását. A regisztráció lehetővé teszi, hogy saját recepteket tölsön fel, a feltöltött receptek közül a legjobbakat saját oldalainkon megosztjuk. Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy a receptjét számos látogatóval megosztja.

Közösségi hálón vagyok

A közösségi hálón is megtalál minket. Facebook oldalunkot számos videó receptet találk, ezeket rendszeresen készítjük önöknek.

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept